nl
nl

Interim Business Controller – Papendrecht

Interim

Business Controller

Een van onze opdrachtgevers, Gemeente Papendrecht, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Business Controller die de focus heeft op het coördineren van de jaarrekeing. De opdracht start op korte termijn, heeft een looptijd van minimaal 6 maanden en vraagt een inzet van 20-24 uur per week.

  • Nederland - Zuid-Holland
  • Overheidsinstellingen - Gemeenten
  • 24 uur per week
  • Vacature-ID:1758

Organisatie

Liggend aan de Merwede en de Noord, is Papendrecht van oorsprong een dijkdorp waar rivieren vanaf het ontstaan van het dorp, ruim negen eeuwen geleden, belangrijk waren voor vervoer en inkomsten. Het logo van de gemeente herinnert aan die tijd; verwijzend naar de (gele) wieken van de molens en de ligging aan de twee grote (blauwe) rivieren. Tegenwoordig is Papendrecht (32.000 inwoners) een complete kern aan het water, met goede voorzieningen, waar de samenleving voorop staat, rijk aan (culturele) activiteiten en voorzieningen. De mooie mix van groen, ligging aan de dijk en stedelijk gebied zorgt voor een aangenaam woon-, recreatie- en werkgebied. Papendrecht is één van de zeven Drechtsteden en zoekt op verschillende terreinen regionale samenwerking. Werken voor Papendrecht betekent werken in een prettige, compacte en overzichtelijke organisatie met korte lijnen, waar verantwoordelijkheden laag in de organisatie zijn belegd.

Functie

  • Eerste aanspreekpunt en coördinator voor het proces jaarrekening op inhoud en proces, in samenwerking met financieel beheer en overige business controllers.
  • De teams Programma & Strategie, Veiligheid Vergunningverlening Toezicht & Handhaving (VVTH), Facilitair & Dienstverlening begeleiden in de P&C – cyclus en deze teams voorzien van gevraagd en ongevraagd financieel advies.

Functie-eisen

Je bent een collegiale verbinder, kritisch waar nodig maar altijd meedenkend in oplossingen. Je bent goed onderlegd op financieel gebied en kunt inschatten welke effecten keuzes hebben en wie je wanneer moet betrekken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling. Je weet goed om te gaan met bestuurlijke en politieke verhoudingen. En het belangrijkste: Je bent een prettige collega en een goede, inspirerende adviseur met humor. Wat vraagt deze functie nog meer van je? ● Je hebt een Hbo diploma afgerond in een financiële richting. ● Je hebt ongeveer 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. ● Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving, zoals de BBV. Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.  

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

 

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.