nl
nl

Specialist BI – Zuid Holland

Specialist

BI

Wil jij de informatiestrategie van de directie Finance uitdenken en implementeren? Die kans krijg je als specialist business intelligence bij een Universitaire onderwijsinstelling 

  • Nederland - Zuid-Holland
  • Onderwijs - Hoger- en wetenschappelijk onderwijs
  • 38 uur per week
  • Vacature-ID:1768,1738

Organisatie

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het implementeren van de informatiestrategie voor de directie Finance. Je coördineert en begeleidt teams bij het ontwikkelen van geavanceerde datamodellen om financiële gegevens te analyseren, voorspellende inzichten te genereren en financiële prognoses te maken. Jouw expertise en coördinatie zorgen voor waardevolle data gedreven inzichten. Hiertoe werk je samen met procesanalisten, specialisten procesautomatisering en -ontwikkeling en informatie-analisten  Je coördineert de ontwikkeling van data integriteit processen die nodig zijn om de juistheid, consistentie en format van een breed scala aan organisatiedata te borgen. Je initieert en onderhoudt een datacatalogus van geharmoniseerde en gestandaardiseerde datadefinities voor stamdata. Op basis van de business requirements van data uit de datacatalogus maak je een data- en informatiemodel. Daarnaast verzorg je de datavalidatie en coördinatie. Behoeften en vereisten van de Finance organisatie vertaal je naar data/ informatie-gerelateerde oplossingen en aanbevelingen Je zet een organisatiebrede datastrategie op met daaraan gekoppeld een datakwaliteitsproces. Tot slot ontwerp en onderhoud je eenduidige rollen en verantwoordelijkheden met betrekking tot data domeinen/groepen. Met een brede set aan rapportages met business en performance analyses (KPI’s) help je het management in hun besluitvorming ten aanzien van de bedrijfsvoering 

Functie-eisen

  • Je hebt een hbo/wo opleiding bedrijfskundige informatica /BI analytics / big data scientist of equivalent daarvan afgerond
  • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van een datamanagement raamwerk binnen een grote organisatie
  • Je hebt relevante MI/ business intelligence analyse en software-ervaring 
  • SQL / Python / Machine Learning
  • Je hebt de vaardigheid om grote en complexe projecten aan te sturen
  • Je hebt uitstekende analytische vaardigheden en neemt het initiatief om issues op te lossen.
  • Je bent in staat om op begrijpelijke te communiceren over data.
 

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.  

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

 

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.